Tüm Kapıları Çalacağız

Tüm Kapıları Çalacağız

AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan’a makamında ziyarette bulundular.

A+A-

Görüşme sırasında bakanlığın Denizli ilinde süren pek çok projesi ile alakalı görüşme yapıldı. Bir süre evvel ihalesi iptal edilmiş olan Denizli-Aydın otoyolu ihalesi için Bakan’dan söz alındığı ve İhale için yeni tarihin 14 Ağustos 2018 olarak belirlendiği ifade edildi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Bakan Turan’a 15 Temmuz hain darbe teşebbüsüne karşı Denizli’nin sergilemiş olduğu kahramanlık destanını yazdığı ‘Denizli’de 15 Temmuz Destanı, Şükür Şafağı Gördük’ adındaki kitabını hediye ettiler.

 

Bunun yanında ziyaret sırasında bakanlığın Denizli ile alakalı yatırımları noktasında son durumlar görüşüldü.

 

OTOYOL İÇİN YENİ İHALE TARİHİ

 

Denizli’nin meraklı bir şekilde beklediği, Aydın-Denizli-Antalya otoyolunun Aydın-Denizli arasındaki 162,6 km’lik yap-işlet-devret modeli ile inşa edilecek kısmının daha evvel 2 defa ertelenmiş olan ihalesi de görüşmede gündemdeydi. Bakan Turan, Denizli Milletvekillerine ihalenin 14 Ağustos 2018’de yapılacağı sözünü verdi.

 

YOL İNŞAATLARIYLA İLGİLİ SON DURUM

 

Görüşmede Bakan Turan yapımı süren ve yatırım programına alınmış olan yollar ile alakalı son durumdan bahsetti. Bu kapsamda bazı projeler gözden geçirilerek üzerlerinde konuşuldu ve bazı

 beraber planlanan projeler için de yapım süreçleri ile alakalı istişarelerde bulunuldu.

 

DENİZLİ-İZMİR DEMİRYOLU GÜÇLENDİRİLECEK

 

Bakan Turan’a, İzmir-Denizli demiryolu ile alakalı isteklerde bildirildi. Bu çerçevede, bu güzergâhtaki yolcu taşımacılığının hızlanması için demiryolu altyapısında iyileştirme yapılması ve yolculuk süresini uzatan istasyon sayısının azaltılması ile alakalı istekler iletildi.

 

DENİZLİ’NİN MESELELERİNİN TAKİPÇİSİYİZ!

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, milletvekilleri olarak şehrin sorunlarının, beklentilerinin takipçisi olmayı sürdüreceklerini, Bakanı ziyaret edip görevinde başarılar dilediklerini, Bakanın sıcak ilgilisinden ve alakasından memnun kaldıklarını, kendisi ile Denizli ve ülke adına önemli hizmetlerde ortaklık içinde olacaklarını,  bazı projeler üzerine istişareler yaptıklarını, kentin menfaatine olan tüm konularda bütün kapıları çalmaya, çözüm bulmaya gayret edececeklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.