Türkeş'i ziyaret sezonu açıldı!

Türkeş'i ziyaret sezonu açıldı!

2019'daki seçimlerden önce AKP adayı Mehmet Özhaseki Başbuğ Türkeş'in kabrini ziyaret etmişti. Turgut Altınok da bugün Türkeş'in huzuruna çıktı

A+A-

Sadece seçim dönemlerinde "kıymetlendirilen" sonrasında unutulan ülkücüler, bugün ibretlik bir tabloya daha tanıklık ettiler.

TÜRKEÇ'İ 22 YIL SONRA HATIRLADI!

31 Mart 2019'daki yerel seçimlere günler kala AKP'nin Ankara büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Özhaseki, vefatından 22 yıl sonra ilk kez Başbuğ Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti. Özhaseki'ye ülkücü camia içinde Türkeş karşıtlığıyla tanınan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım mihmandar oldu. Hatta Yaşar Yıldırım, Mehmet Özhaseki'nin tarihte hiç olmayan "Kızılay Ülkü Ocakları"nda "başkanlık" yaptığını duyurdu.

Kayseri'de büyükşehir belediye başkanlığı yaptığı dönemde Türkeş'in ismini parktan sildiren ve ülkücülere hakaret eden Özhaseki'nin PR çalışması karşılık bulmadı.

img-20240120-wa0000.jpg

ZİYARETLER BUGÜN BAŞLADI

27 Mart 1994 seçimlerinde MHP'den Keçiören Belediye Başkanı olan Turgut Altınok, Devlet Bahçeli tarafından partiden uzaklaştırıldıktan sonra Fazilet Partisi, BBP ve AKP'de siyaset yaptı. 31 Mart 2024 seçimlerinde AKP'den Ankara büyükşehir belediye başkan adayı gösterilen Altınok, Mehmet Özhaseki gibi Türkeş'in kabrini ziyaret eden isimler kervanına katıldı.

Turgut 191Bugün merhum Türkeş'in kabrini ziyaret edip gümüş ibrikle su döken Turgut Altınok, daha sonra Büyük Birlik Partisi'nin merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Tâceddin Sultan Camii ve Dergahı'nın haziresindeki kabrini de ziyaret ederek karanfil bıraktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum