TÜRSAB'dan Başkan Zolan'a Ziyaret

TÜRSAB'dan Başkan Zolan'a Ziyaret

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Pamukkale Yöre Temsil Kurulu Başkanı Turan Köseoğlu, Başkan Zolan’ı ziyarette bulundu..

A+A-

Bir süre evvel genel kurullarını tamamlayıp göreve başlayan TÜRSAB Pamukkale Yöre Temsil Kurulu Başkanı Turan Köseoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyarette bulundu. TÜRSAB Pamukkale Yöre Temsil Kurulu Başkanı Turan Köseoğlu, Denizli’nin kalkınması için çalışmalar yaptıklarını belirterek, bilhassa turizm sektöründe Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Osman Zolan’ın büyük emeklerinin olduğunu, bu konu ile alakalı kendilerine teşekkür ettiklerini belirtti. 2020’nin "Pamukkale Yılı" olmasını önerileri de söylediklerini ifade eden Köseoğlu, kendilerinin liderliğinde tüm sivil toplum kuruluşlarını dahil edip bir çalışma yapmak istediklerini, 2020’de iki 20’nin yan yana gelmesi ile güzel bir sinerjinin oluşacağını ifade etti. Başkan Osman Zolan ise, ziyaretten ötürü mutluluk duyduğunu belirterek Denizli'nin turizm anlamında pek çok zenginliğe sahip olduğunu söyledi.

Ortak payda: Denizli

Başkan Osman Zolan, Dünyada eşi benzeri olmayan başta Pamukkale olmak üzre, antik kentleri, doğal güzellikleri, el sanatları, jeotermal kaynakları, sağlık ve spor turizm olanakları bulunan bir kent olduğunu, hizmete aldıkları pek çok projeyle Denizli’nin tanıtımı ve turizm faaliyetleri ile alakalı yoğun çalışmalar yapıldığına dikkatleri çeken Başkan Osman Zolan, elbirliği ile Denizli’nin öne çıkarılması ile alakalı her türlü projenin yanında olmayı sürdüreceklerini, kendilerini, tekrar tebrik ettiğini, görevlerinin hayırlı olmasını, beraber Denizli’nin menfaati için koşmaya devam edeceklerini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.