Bozkır Arslanı Celaleddin 2. bölüm izle

Bozkır Arslanı Celaleddin 2. bölüm full izlenmek için yayında. 28 Mart akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Bozkır Arslanı Celaleddin 2. son bölümü tek parça halinde Youtube platformundan izlenebilir.

Bozkır Arslanı Celaleddin 2. bölüm ile 28 Mart Cuma akşamında ATV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Emre Kıvılcım’ın oynadığı Bozkır Arslanı Celaleddin son bölümünde; Harzemşah sarayında iktidar savaşları iyice kızışırken Celaleddin'in kurtardığı Kutlu Bike'nin Cengiz Han'ın ajanı olduğu ortaya çıktı.

Celâlettin'in saraya Kutlu Bike ile dönmesi herkeste endişe yaratır. Bu durumun Cengiz Han'a açıkça savaş ilanı olduğunu düşünen ve Celaleddin'in emrine karşı gelerek elçilik kafilesine katılmasına sinirlenen Sultan Aleaddin, Celaleddin'in zindana atılmasını emreder. 

Tüm bu gelişmeler sarayda derin çatlaklar oluştururken, Sultan Aleaddin ve Türkan Hatun komutanların kontrolü nedeniyle de karşı karşıya gelir. Cengiz Han'ın ajanı olan Kutlu Bike, ilk vazifesini yerine getirir. Kutlu Bike'nin hamlesi Türkan Hatun'u hiç istemediği bir çıkış yapmak zorunda bırakır.

Bozkır Arslanı Celaleddin 2. Bölüm İzlemek için Tıklayınız

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar