Diriliş Ertuğrul 150. Bölüm Final izle Full Tek Parça

Diriliş Ertuğrul 150.Bölüm izle Final, Diriliş Ertuğrul 150 Bölüm Full izle, Diriliş Ertuğrul Final izle Tek Parça

Diriliş Ertuğrul 150.Bölüm izle Final, Diriliş Ertuğrul 150 Bölüm Full izle, Diriliş Ertuğrul Final izle Tek Parça

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 150. BÖLÜM FİNAL İZLE

Diriliş Ertuğrul 150. final bölümünde Ertuğrul ölecek mi? Diriliş Ertuğrul 150. son bölümünde; Berkahan'ın yanına giden Ertuğrul Bey Arıkbuka tarafından yolda tuzağa düşürülür. Bu konuda hazırlıklarını hiçbir zaman eksik etmeyen Ertuğrul Bey ve Alpler, Arıkbuka ile yanındaki adamlarını etkisiz hale getirir.

Kurduğu hile ile oba beylerini kendi tarafına çeken Sırma, Takın Bey'in ekmeğine yağ sürerek onu oba beyi ilan eder ve evlenme teklifini de kabul eder. İlbilgi de bu işte bir hile olduğunu fark ederek Gündoğdu'dan kendisine yardım etmesini isteyerek Taşkın'ın oyununu bozar.

Ertuğrul Bey, en yakınındaki adamlarından birinin casus olduğunu ve Anadolu'da başlayacak olan savaş öncesinde bütün bilgileri Moğollara'a aktaran casusun kim olduğunu Berke Han'a deşifre eder. Sırma ile beraber Taşkın'ın çevirdiği kirli oyunlar ayyuka çıkarken cezalar kesilir.

Türk obalarına ihanetinden ötürü Beybolat'ı tamamen silen İlbilgi, Sırma için de değişik planlar içerisindedir. Kayı boyunda ise Hayma Ana'nın düğün hazırlıkları devam ederken İlbilge ile Ertuğrul arasındaki ilişkinin boyutları gün yüzüne çıkar. Peki Ertuğrul Bey ölecek mi?

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar