Yerli Malı Haftası Şuşa Anaokulunda  kutlandı

Yerli Malı Haftası Şuşa Anaokulunda  kutlandı

                Yerli malı haftası etkinlikleri kapsamında Şuşa anaokulu 7 bölgeyi anlatan yerli malı tanıtım sergisi programı gerçekleştirdi.

A+A-

Iğdır’da "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" Şuşa Anaokulu'nda etkinlikler ile kutlandı. Hafta kapsamında yerli ürünler tanıtıldı.

           Öğrencilerin aileleri tarafından hazırlanan ürünler, davetlilere ikram edildi. Etkinlikte öğrenciler, yöresel oyunlar sergiledi.

                Etkinliğe katılan,Iğdır Emniyet Müdürü Dr.Oğuzhan Yonca,Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, resim sergisini gezdi, ürünleri inceledi.

whatsapp-gorsel-2023-12-16-saat-20-12-59-d60f42fb-1.jpg

       Şuşa anaokulunda düzenlenen etkinlikte bölgede yetişen ürünler tanıtıldı ve tutumlu olmanın önemi anlatıldı.Yöresel ürünlerden görsellerin hazırlandığı etkinlikte, öğrenciler evlerinden getirdikleri yöresel ürünleri birbirlerine ikram etti.

            Iğdır Emniyet Müdürü Dr.Oğuzhan Yonca,Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, her bölgeye özel, evlerde yapılan doğal ürünlerin ve yemek çeşitlerinin tanıtımının yapıldığını, bunun önem arz ettiğini belirterek,okul müdürü Fatma Kurt ve  emeği geçenlere teşekkür ettiller.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.