Yıldızlar Başkan Gürcan'ı Ziyaret Etti

Yıldızlar Başkan Gürcan'ı Ziyaret Etti

Antalya'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası Bilek Güreşi'nde dereceye giren sporcular Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ile bir araya geldi.

A+A-

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Bilek Güreşi Federasyonu tarafından düzenlenen  Türkiye Şampiyonası Bilek Güreşi turnuvasında dereceye giren milli sporcular Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven'i ziyaret etti.

3-7 Mart tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen bilek güreşi turnuvasında Denizli'yi temsil eden Sefa Yıldırım Türkiye Şampiyonu olurken,  2017 yılında  Türkiye şampiyonluğunda ikinciliği elde eden Milli sporcu Çetin Oğuz üçüncü oldu.  Türkiye'nin her yerinden sporcuları katıldığı turnuvada kadın ve erkeklerde sporcular büyükler ve masterler kategorilerinde kendi sikletlerinde mücadele etti.

Örnek Teşkil Ediyorlar

Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, "Sporcu kardeşlerimizin göstermiş olduğu bu başarı diğer gençlerimiz içinde örnek teşkil etmektedir. Çetin Oğuz ve Sefa Yıldırım Denizli'mizi Çivril'imizi en başarılı şekilde temsil ediyor. Bizlerde belediye olarak her zaman sporcularımızın yanındayız." şeklinde konuştu. 

Milli Sporcular da desteklerinden dolayı Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven'e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.