Yurtseven, Çal'da Büyük Bir Coşkuyla Karşılandı

Yurtseven, Çal'da Büyük Bir Coşkuyla Karşılandı

29 martta yapılacak önseçim öncesi ilçe gezilerini sürdüren Yurtseven, partililerin büyük ilgisi karşısında , ‘’Türkiye yepyeni bir döneme hazırlanıyor. Ufukta CHP iktidarı gözüküyor’’ dedi.

A+A-

Konuşmasında Türkiye’de 2 tip milletvekili bulunduğunu anlatan Ömer Yurtseven, ‘’ Birinci kategoride, Cumhuriyet’in bekçisi ve Atatürk ilkelerinin ödünsüz neferi milletvekilleri, ikinci kategoride ise ampulgiller familyasının emir eri ve cüzdanın esiri milletvekilleri var.TBMM yeni dönemde birinci kategorideki milletvekillerinden oluşursa Türkiye’de ne rejim ne de demokrasi sorunu kalmaz.Bu yüzden herkes tercihini doğru yapmak zorunda’’ diye konuştu.

 

CHP Denizli Milletvekili aday adayı Yurtseven, önseçim için parti üyelerinin farklı bir duyarlılıkla hareket ettiklerini gözlemlediğini de ifade ederek şu görüşlere yer verdi:

 

‘’İnanıyorum ki, sandıktan üyelerimizin özgür aklı ve vicdanı galip gelecek.Partiyi ve Denizli’yi en iyi şekilde temsil edebilecek aday adayı arkadaşlarımız şu anda üyelerimizin gönül terazisinde tartılıyor. Örgütümüze başkan olarak 5 yıl emek vermiş, çilesini çekmiş, tozunu yutmuş Ömer Yurtseven’in partililerimiz tarafından en iyi şekilde değerlendireleceğinden hiçbir kuşku duymuyorum.Hayatını sol ideolojiye adamış biri olarak kendimi CHP’nin onurlu üyelerinin özgür iradesine ve vicdanına teslim ediyorum.’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.