Acıpayam Belediyesi'nin 23 Nisan Programı Büyük Beğeni Aldı

Acıpayam Belediyesi'nin 23 Nisan Programı Büyük Beğeni Aldı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde TBMM'nin açılışının 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu evlerde yaşandı.

A+A-

Acıpayam Belediyesi'nin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düzenlediği program vatandaşlardan büyük beğeni aldı. Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan mahalle mahalle dolaşarak Acıpayamlıların bayramını kutladı. 

Başkan Sokak Sokak Gezdi

Kovid-19 tedbirleri kapsamında vatandaşların bayram coşkusunu evinde yaşaması için özel bir çalışma yapan Acıpayam Belediyesi, 23 Nisan sabah saatlerinden itibaren kentin dört bir yanında çocuk şarkıları çaldı. Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak Acıpayamlıların bayramını kutladı. Başta çocuklar olmak üzere sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde olan Acıpayamlılar balkon ve pencerelerine akın etti.
Başkan Şevkan, “23 Nisan çocuk bayramımız çok güzeldi çok. Şanlı Türk bayraklarımızla harikaydınız çocuklar. Ailelerinizle birlikte ne güzel süslemişsiniz balkonlarınızı. 101. yılında inşallah bayramımızı daha coşkulu Atatürk stadyumumuzda kutlayacağız"dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.