Acıpayam’da yol seferberliği

Acıpayam’da yol seferberliği

Acıpayam Belediyesi yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nin mahallelerinde yol çalışmalarına devam eden Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir taraftan da mevcut yolları genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan yol genişletme çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, "Belediye olarak mahallelerimizde bulunan dar yolları genişletiyoruz. Bu çalışmalarımızdan birisi de şuanda Eskiköy mahallesinde yapılıyor. Eskiköy mahallesinin dar olan yollarımıza genişletme çalışmalarına mahalle sakinleri de destek veriyor. Çalışmalar belirlenen program dahilinde diğer mahallelerde de devam edecek” bilgisini verdiler.

Mahalle sakinleri de yolların genişletilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, özellikle kış aylarında olumsuzluklar yaşadıklarını Acıpayam Belediyesinin yapacağı çalışmalar ile mahalle yollarının daha güzel olacağını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

115’LİK ŞÜKRÜ DEDE'DEN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Ekiplerin yol çalışmaları sırasında Eskiköy mahallesinin yaşayan tarihi 115 yaşındaki Şükrü Kızılhan da evinin balkonunda çalışmaları izledi. Şükrü Kızılhan yapılan çalışmalardan dolayı mahalle halkı adına Acıpayam Belediyesi’ne teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.