Başkan Erdoğan Üye Ziyaretlerine Hız Verdi

Başkan Erdoğan Üye Ziyaretlerine Hız Verdi

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, pandemiyle mücadele kapsamında başlattığı çalışmalarına yeni bir boyut kazandırdığı üye ziyaretlerine, hız verdi.

A+A-

Halk Caddesi’ndeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Erdoğan, “Kurallara uyalım, esnafımızı koruyalım. Kurallara uyalım; Denizli’mizi koruyalım!” çağrısında bulundu.

Şehrin farklı noktalarında sık sık üyeleriyle bir araya gelen DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, bu kez Halk Caddesi’ndeydi. DTO 14. Meslek Komitesi üyeleri ile cadde boyunca iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Erdoğan, misafirliğe eli boş da gitmedi. Maske, dezenfektan ve 14 tane temel pandemiyle mücadele kuralının yer aldığı afişin bulunduğu bir paketi uğradığı iş yerlerine hediye eden Başkan Erdoğan, afişlerini görünür bir yere asarak müşterilerini uyarmalarını istedi. Bu arada, esnafı dinlemeyi de ihmal etmedi.

UĞRADIĞI HER NOKTADA İÇERİYE BUYUR EDİLDİ

Müşterisi olan iş yerlerini ziyaretinde nezaketi elden bırakmayıp alışverişin bitmesi için bir süre dışarıda beklemeyi tercih eden Başkan Erdoğan’ı, Halk Caddesi sakinleri güler yüzle karşıladı; işletmelerine buyur etti.

ESNAF, MORALİNİ DİRİ TUTUYOR; TEDBİRİ DE ELDEN BIRAKMIYOR

Öğleden akşama kadar 55 işletmeyi tek tek ziyaret eden, sahipleri ve çalışanlarıyla görüşen Başkan Erdoğan, selam verdiği herkesle işleri ve sektörleriyle ilgili hasbihal etti. İşletmelerde pandemi kurallarına uyulduğunu görünce, işverenler ile işçilerini tebrik etti.

Başkan Erdoğan’a, ziyaretlerinde DTO Meclis üyeleri Yavuz Aki, Sedat Doğaç ile Ramazan Doğan, DTO 14. Meslek Komitesi Başkanı Tuncay Çetin ve komite üyeleri Murat Tuncer ile Gökhan Sarıkaya’nın yanı sıra DTO Genel Sekreter Yardımcısı Tevfik Öztürk, Özel Kalem ve Basın Sorumlusu Ömer Altıntaş, Oda Yönetim Temsilcisi ve Akreditasyon Sorumlusu Mutlu Sözgen ile İletişim ve Organizasyon Sorumlusu Ozan Öner Özmen de eşlik etti.

BAŞKAN ERDOĞAN: “KURALLARA UYALIM; ESNAFIMIZI KORUYALIM KAMPANYAMIZI BAŞLATTIK”

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Halk Caddesi esnafının kurallara uyduğunu görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, işverenler ile işçilere hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Erdoğan, “Ülkemize de örnek olduğuna inandığımız ve geçen hafta ‘Esnafımızı koruyalım; Denizli’mizi koruyalım!’ sloganıyla başlattığımız pandemi ziyaretlerimiz aralıksız devam ediyor. Meslek Komitelerimizi seferber ettiğimiz gibi kendimiz de boş durmuyor, onlarla üyelerimizi işletmelerinde ziyaret ediyoruz. Bir program dahilinde tüm işletmelerin kapısını çalıyoruz; hasbihal ediyoruz. Denizli’mizin içinde bulunduğu durumdan daha da iyi bir hale gelmesi için pandemi kurallarına harfiyen uymaları gerektiğini hatırlatıyoruz. Onlardan edindiğimiz izlenimler ile taleplerini de ilgili kurullarımıza ve meclisimize taşıyarak değerlendiriyor ve çözüm arıyoruz. Denizli Ticaret Odası olarak, isteklerini yerine getirmek için gereken neyse yapıyoruz; bundan sonra da yapacağız. Çünkü, biz bu yola çıkarken dedik ki: ‘Bizler sizin için varız; siz varsanız biz de varız.” Bugün de bu sözümüzün arkasındayız. Şükürler olsun ki; bugünkü ziyaretlerde esnafımızın karamsar olmadığını görmek, işlerinin de zamanla daha iyi olacağından yana umutlu olduklarını duymak, gelecekle ilgili beklentilerinin olumlu olduğunu bilmek, bizi mutlu etti. Biz bu moralle, pandemi kurallarına uyar ve birbirimize destek olursak, bu zor günleri de elbirliğiyle, en az zararla aşarız inşallah. Bu çalışmamızdan dolayı gittiğimiz yerlerde takdir görmek, bizim de motivasyonumuzu artırdı. Ve bu işletmelerimizde pandemiyle mücadele kurallarından ödün verilmediğini bizzat görmek, mutluluğumuzu ve motivasyonumuzu katladı. Hepsine teşekkür ediyoruz. Hem onlardan hem de vatandaşımızdan bir kez daha rica ediyorum… Kurallara uyalım; esnafımızı koruyalım. Kurallara uyalım; sağlımızı koruyalım. Kurallara uyalım; Denizli’mizi koruyalım! İnsanımız neden çok daha iyi şartlarda yaşamasın? Tedbiri elden bırakmazsak, bazı kısıtlamaların uygulandığı orta riskli bir il değil daha fazla serbestlik tanınan düşük riskli bir il haline gelebiliriz. Her şey bizim elimizde. Yeter ki, kurallara uyalım; uymayanları da uymaları konusunda uyaralım.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.