Başkan Gürlesin Mağdur Etmedi

Başkan Gürlesin Mağdur Etmedi

Pamukkale Belediyesi tarafından  üstyapı çalışmaları kapsamında yolun neredeyse yarısını kaplamış olan evin sahibine yeni ev yapılarak, hem vatandaş mağdur edilmedi hem de yolun gerektiği gibi olmasını sağlandı.

A+A-

İlçe çapında 4 mahallede 85 milyon TL’lik üst yapı çalışmalarını sürdüren Pamukkale Belediyesi, her konuda olduğu gibi bu konuda da örnek bir çalışma yaptı. Deliktaş mahallesinde süren üst yapı çalışmaları kapsamında 1953 sokak 11 numaralı ev, sokağın hemen hemen yarısını kapatıyordu. 47 senelik olan binada ikamet eden Ayşe Karaıslı isimli kadın evin bakımını yapmakta zorlandığından ev harabe olmuştu. Pamukkale Belediyesi ekipleri yaşlı kadının mağdur olmaması amacı ile sokaktaki çalışmayı bitirdi. Maddi durumu iyi olmayan ve yalnız ikamet eden 76 yaşındaki Ayşe Karaıslı’ya ait olan arsa içerisinde Pamukkale Belediyesince prefabrik ev yapıldı. Yeni evine taşınan Ayşe teyze mağdur olmadan daha iyi koşullarda yaşama olanağı buldu.

AYŞE TEYZE ÇOK MUTLU

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ayşe Karaıslı’yı yeni evinde ziyarette bulundu. Başkan Gürlesin’i karşısında gören kadın başkana hayır dualarda bulundu. 47 senedir aynı yerde yaşadığını ifade eden 4 çocuk annesi Ayşe Karaıslı, evinin sokağın ortasında kaldığını, Belediye yolu yapmak için yıkmak zorunda kalacaktı, fakat kendisine bu yeni evi yaparak mağdur etmediğini dile getirdi ve Allah hem Pamukkale Belediyesi’nden hem de başkanımız Hüseyin Gürlesin’den  razı olsun diyerek hayır dualarda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.