Başkan Güven, Diyaliz Hastalarıyla Piknikte Buluştu

Başkan Güven, Diyaliz Hastalarıyla Piknikte Buluştu

Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven diyaliz hastaları ile moral pikniğinde buluştu.

A+A-

Diyaliz hastaları için her yıl Çivril Devlet Hastanesi’nde düzenlenen geleneksel piknikte eski hastaları ile buluşan Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven hastalarına moral verdi.

 

Her yıl geleneksel hale gelen piknik hastalar için şölen havasına bürünürken,doktorlar içinde hastalarını bir arada mutlu görmenin sevincini yaşattı.

 

GÜVEN “ONLAR BENİM AİLEM”…

 

Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven eski hastalarınla bir araya gelmekten mutlu olduğunu dile getirirken; “-Onlar benim sadece eski hastam değil,kardeşim,ablam,teyzem,amcam kısacası her şeyim.Onlar benim ailem.. Onların tırnağı acısa bizim canımız yanar.Bütün hastalarımızın morale ihtiyacı var.Moral bir hasta için en iyi İlaçtır.Bugün burada onların yüzünü bir nebze güldürdükse ne mutlu bize.Her zaman yanlarındayım.Ben onların oğluyum.Bugün onların yanında olmaktan mutluluk duydum.Rabbim en kısa zamanda şifa versin.”dedi.

 

Hastalar bir ara oyun havaları ile eğlenmeye devam ederken, Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven’ e olan samimiyetleri gözlerden kaçmadı.

 

Geleneksel olarak düzenlenen Çivril Devlet Hastanesi’nin Diyaliz pikniğine katılan Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven; hastaları tarafından çok sevilen ve irtibatlarını hiç kesmediği diyaliz hastası vatandaşlar; Doktorlarını çok özlediklerini dile getirirken Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven’e olan sevgileri dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.