Başkan Kepenek Başkan Akçay’ı Ağırladı

Başkan Kepenek Başkan Akçay’ı Ağırladı

Denizli Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay beraberindeki heyetle beraber Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’i makamında ziyaret etti.

A+A-

Denizli Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ve beraberinde Beyağaç Ziraat Odası Başkanı Musa Hayit ile Honaz Ziraat Odası Başkanı Hasan Yelek ile birlikte, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Denizlimizin şirin ilçesi Beyağaç’ın değerli Belediye Başkanı Mustafa Akçay kardeşimiz ve beraberinde Beyağaç Ziraat Odası Başkanı Musa Hayit bizleri ziyarete geldiler. Honaz Ziraat Odası Başkanımız Hasan Yelek’te ziyarette bizimle oldu. Her iki ilçemizin zirai değerleri ve tarımsal çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Üretimin, tarım ve hayvancılığın bizler için son derece önemli olduğu bölgemizde ziraat odalarının çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Belediye olarak sivil toplum örgütleri, odalar ve derneklere büyük önem veriyoruz. Tarımın daha ileri seviyelere gelmesi için belediye olarak elimizden gelen desteği sağlayacağız’’ dedi. Başkan Kepenek, Honaz Ziraat Odası ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını da vurguladı.

Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay’da yaptığı açıklamada, “Yüksel Başkanımız göreve geldiği günden beri Honaz’da yaptıkları güzel işler var. Zaman zaman bir araya gelerek, yapılan hizmetler ile görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bugün de her iki ilçemizin Ziraat Odaları Başkanları ile ziyarette bulunduk. Bizleri ağırladığı için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.