Başkan Şevik’ten 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Başkan Şevik’ten 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Başkan Şevik, mesajında , “Hayatımıza emekleriyle ve değerleriyle anlam katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

A+A-

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı, Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Şevik, mesajında , “Hayatımıza emekleriyle ve değerleriyle anlam katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Dünyadaki en zor mesleklerin başında gelen insan yetiştirme sanatının en güzeli anne vasfıyla kadınlar tarafından icra edilmektedir. Kadın annedir, topluma bireyler kazandırır. Kadın eştir, sorumluluklarımızı paylaşır, yükümüze omuz verir. Kadın kardeştir, evlattır sevgi ve masumiyet taşır. Bu nedenledir ki gerek inancımız, gerekse de toplumsal değerlerimiz kadını her zaman baş tacı etmekte, onu çok müstesna bir yere koymaktadır” dedi.

Başkan Şevik mesajında kadına yönelik şiddetin ciddi bir toplumsal sorun olduğunu da dikkat çekerek “Bizlere her konuda örnek olan Sevgili Peygamberimizin (S.A.V.), ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisini doğru ve bir ahlak ilkesi olarak benimsersek kadına yönelik şiddetin önlenmesinde çok önemli bir adım atmış oluruz. Kadınlarımıza yapılan her türlü şiddet, insanlığa yapılmış en büyük ihanettir” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.