Başkan Şevkan Yerinde İnceledi

Başkan Şevkan Yerinde İnceledi

20 Mart 2019'da gerçekleşen depremden sonra evleri yıkılmış olan vatandaşlar yeni evlerine kavuşacak.

A+A-

Acıpayam Belediyesi ve  AFAD  işbirliğiyle, EYY yardımı ile yapılacak olan evlerin yapımı için ön çalışmalar başlatıldı.

Acıpayam'da TOKİ bölgesinden ev alanların yanı sıra, hak sahiplerine  bulundukları yerde evleri yapılmak üzere EYY kapsamında 20 ay vadeli faizsiz kredi sağlandı.

049492ce-c6e4-4172-9052-132dcc289120.jpg

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Belediye meclis üyeleri, teknik personeli ve birim müdürleri ile birlikte Oğuz ve Kırca mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Oğuz ve Kırca mahallelerinde mahalle muhtarlarını da yanına alarak hak sahibi vatandaşları ziyaret eden Başkan Şevkan ve ekibi, devletimizin ve Belediyemizin her zaman yanlarında oldukları bilmelerini istediklerini, yapım sürecinin kısa zaman içinde başlayarak bu kış depremzede kardeşlerimizin yeni evlerinde olacaklarını ifade etti.

Başkan Şevkan, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, AFAD Başkanımıza ve AFAD İl Müdürümüze, AK Parti Denizli milletvekilllerimize, Denizli Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ,Acıpayam Kaymakamımıza, Belediye çalışanlarıma, mahalle muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum"dedi.

Başkan Şevkan ve ekibinin diğer deprem bölgesi mahallelerde de incelemeleri devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.