Başkan Zolan’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Zolan’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık’a ziyarette bulundu.

A+A-

Büyükşehirle birlikte Tavas İlçesi’nde “yapılamaz” denilen birçok iş yaptıklarına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, "Büyükşehir olduktan sonra tüm ilçelerimizde olduğu gibi Tavasımızda da güzel işlerin altına imza attık” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, baba ocağı Tavas İlçesini ziyaret ederek, mahalli idareler seçimlerinde seçilen Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belediye çalışanları ile bir süre sohbet eden Başkan Osman Zolan'a Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, belediye meclis üyeleri ve beraberindekiler eşlik etti. Ziyaret nedeniyle büyük mutluluk duyduklarını ifade eden İnamlık, meclis üyeliği ve ilçe başkanlığı görevlerini yaptığı günden bu yana Başkan Zolan’la birlikte yürümekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İnamlık, “Rabbim sizlerle, meclis üyesi kardeşlerimle ve teşkilatımızla birlikte Tavasımıza hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Göreve geldiğimiz 5 aydan bugüne yapılması gereken acil işlerimizi el birliğiyle gerçekleştirdik” dedi. Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, bugüne dek ilçelerine gösterdikleri ilgi, alaka ve hizmetler nedeniyle Tavas halkı adına Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti.

“Yapılmasından umut kesilen işleri çözdük”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Allah’ım hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin. Tavasımıza ve 50 mahallemize inşallah daha güzel hizmetler ve insanlarımızın taleplerini yerine getirmeyi sizlere nasip etsin. Birlikte Tavasımıza güzel hizmetler yapmaya devam edelim. Büyükşehir olduktan sonra diğer ilçelerimizde olduğu gibi Tavasımızda da güzel işlerin altına imza attık. Yıllardır artık yapılmasından umut kesilen işleri çözdük. ‘Yapılamaz’ denilen birçok işler yapıldı” diye konuştu.

“Yürüyüşümüz devam edecek”

Başkan Zolan, önümüzdeki süreçte aynı şekilde yürüyüşlerine devam edeceklerini kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü; “Vatandaşlarımızın beklentilerini sizlerle, meclis üyelerimizle, teşkilatımızla, vatandaşlarımızla el ele kol kola gerçekleştirip, yürüyüşümüzü devam ettireceğiz. Allah’ım yolumuzu açık etsin, yar ve yardımcımız olsun. Yarınımız bugünümüzden daha güzel olsun, tekrar göreviniz hem şahsınıza hem Tavasımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.