Denizli'de Firari Şahıs Yakayı Ele Verdi

Denizli'de Firari Şahıs Yakayı Ele Verdi

Denizli genelinde Tütün ve Tütün Mamulleri ile Emtia Kaçakçılığı ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yapılan operasyonlarda 5 kişi yakalandı.

A+A-

Yürütülen çalışmalar kapsamında yapılan (4) ayrı operasyonda (5) şüpheli şahıs yakalanmış, Yakalanan şüpheliler hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Yapılan operasyonlarda ve aramalarda;

-102.400 adet kaçak makaron,

-1080 adet dolma sigara,

-600 adet elektronik sigara kartuşu ve 2 adet elektronik sigara,

-13 kg. kıyılmış tütün,

-41 adet kaçak cep telefonu,

-110 adet cep telefonu aksesuarı (kablo, şarz aleti vb) bulunarak el konulmuştur.

Denizli'deki şehirlerarası giriş noktalarında yürütülen yol uygulamasında durdurulan iki araçta yapılan aramalarda; 2 adet 1000 litre ve 3 adet 1200 litre kapasiteli plastik tank içerisinde toplam 4.850 litre kaçak akaryakıt ele geçirilmiştir. Araçlarda bulunan toplam (3) şüpheli şahıs yakalanmış, araçlarda Yakalanan (3) şüpheli şahıs hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Denizli genelinde kaçakçılık konuları ile ilgili olarak hakkında Yakalama emri bulunan ve aranan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde;

- Kamu kurum ve Kuruluşların Zararına Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şahıs yakalanmış, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.