Fair-Play Kervanı Pamukkale Üniversitesi'nde

Fair-Play Kervanı Pamukkale Üniversitesi'nde

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Üniversitelerde fair-play felsefesinin yayılmasına yönelik olarak düzenlenen “Üniversite Fair-Play Kervanı” dördüncü durağı olarak Denizli Pamukkale Üniversitesi’ni ziyaret ediyor.

A+A-

12 Mayıs Salı günü gerçekleşecek etkinlikte kervan heyeti önce Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’yı ziyaret edecek, ardından düzenlenecek basın toplantısı ve konferansla Fair-Play ruhu öğrencilere aktarılacak.

 

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair- Play Komisyonu yurt çapındaki çalışmalarına devam ediyor. Komitenin bu yılki programında yer alan ve Türkiye’deki 10 Üniversitenin Spor Bilimleri Fakülteleri ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okullarını hedefleyen Fair- Play Üniversiteler Kervanı, 2015 yılı dördüncü ziyaretini Denizli Pamukkale Üniversitesi’ne yapacak.

 

Denizli Pamukkale Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nda 12 Mayıs 2015 Salı günü yapılacak Fair-Play organizasyonunda farklı etkinlikler gerçekleşecek.

 

Ziyaret sırasında, Dünya Fair Play Karikatür Sergisi açılacak. Burada Fair Play Kervanının Sponsorları; Basın İlan Kurumu, Kiğılı, Hacıbekir ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi stantları da yer alacak. Ayrıca kitap, broşür gibi basılı materyaller dağıtılacak.

 

KERVANIN PROGRAMI

 

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Üniversiteler Kervanı, 12 Mayıs Salı günü saat 11.00’da Denizli Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’yı ziyaret edecek. Heyet saat 13.00’da bir basın toplantısı düzenleyecek, ardından Dünya Fair-Play Karikatür Sergisinin açılışı yapılacak.

 

Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde gerçekleşecek konferansa; Avrupa Fair Play Birliği (EFPM) Başkan Yardımcısı Erdoğan Arıpınar, Türkiye Fair Play Komisyonu Başkanı Murat Özbay, komisyon üyelerinden Teoman Güray, Semra Demirer, Avni Erboy, TRT Haber, Spor Müdürü ve Komisyon Üyesi Remzi Yılmaz, Sevim Güllü ile Tekvando Dünya Şampiyonu Mevlüt Pekcan katılacak ve fair-play ruhunu anlatacak birer konuşma yapacak.

 

Program;

 

Yer Denizli Pamukkale Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu

 

11.00 Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ziyareti

 

13.00 Basın Toplantısı

 

13.15 Karikatür Sergisi açılışı

 

13.30 Fair-Play Konferansı 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.