Her Zaman Vatandaşlarımızın Yanındayız

Her Zaman Vatandaşlarımızın Yanındayız

Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli Şubesi Ramazan ayının gelmesiyle birlikte hayırseverlerin destekleriyle gıda yardımlarını vatandaşların evlerine ulaştırmaya devam ediyor.

A+A-

Yıl boyunca sosyal belediyecilik anlayışıyla Acıpayam Belediyesi  Sevgi Eli Şubesi tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunan Acıpayam Belediyesi ekipleri, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte hayırseverlerin destekleriyle  gıda yardımlarını vatandaşların evlerine ulaştırmaya devam ediyor.

İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Destek

Sosyal belediyecilik anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Acıpayam  Belediyesi ekipleri, yaklaşan Ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahibi hanelere ulaştırılması maksadıyla geleneksel olarak hazırladığı Ramazan kolilerinin dağıtımına başladı. Kuru bakliyattan yağa, çaydan kahveye kadar pek çok ürün yelpazesini barındıran koliler ihtiyaç sahibi birçok haneye ulaştırılacak. Hazırlanan Koliler Belediye ekipleri tarafından mahallelerdeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.

 

Her Zaman Vatandaşlarımızın Yanındayız

İhtiyaç sahibi vatandaşların her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da yanlarında olduklarını belirten Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, “Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın öneminin en çok hissedildiği bu güzel Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi ailelerimiz için gıda kolisi dağıtım çalışmalarımıza başladık. İhtiyaç sahiplerine teslim ettiğimiz gıda kolimizin içerisinde her ailenin temel mutfak ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler bulunuyor. Bizler her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız. Hepimize saygı, sevgi ve dayanışma içinde sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan ayı diliyorum.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.