Hollanda'lı Ülkücülerden Acıpayam'a Vefa Eli

Hollanda'lı Ülkücülerden Acıpayam'a Vefa Eli

Hollanda Türk Federasyonu (HTF)’na bağlı Soest Ülkü Ocaklarınca Acıpayam’a gönderilmiş olan engelli 20 adet akülü araç, MHP İlçe teşkilatınca ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

A+A-

Acıpayam MHP ilçe Başkanı Günday İlhan’ın girişimleri ile; Hollanda Türk Federasyonu tarafından gönderilen ilk parti 20 akülü engelli arabası törenle ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Dağıtım törenine Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, ilçe Emniyet Müdürü Naci Avşar, Acıpayam Belediye Başkan adayı Fatma Aksoy, Serinhisar Belediye Başkan adayı Halil Öztürk ve davetliler katılımda bulundu.

100 Tane Dağıtılacak

Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Yurt dışına giden ama, vatanını ve vatandaşını unutmayan kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Çok sevinçliyiz çünkü ihtiyaç sahipleri, akülü araçlar sayesine kendi ihtiyaçlarını rahatlıkla görebileceklerdir. Bu araçlardan ilçemize toplam 100 tane dağıtılacak.” şeklinde konuştu.

Akülü engelli aracı dağıtım töreninde yapılan konuşmalarda “Hollanda’daki kardeşlerimizin kurmuş olduğu Hollanda Türk Federasyonu (HTF) tarafından gönderilen 20 adet araç bugün dağıtılacak. 20 gün sonra bir 20 akülü aracımız daha gelecektir. Toplam 100 adet engelli akülü araç ilçeye gönderilerek engellilerimize ve yaşlılarımıza dağıtılacaktır. Bu hayıra vesile olan başta ilçe kaymakamımız olmak üzere, ilçe başkanımıza çok teşekkür ediyor, Hollandalı kardeşlerimize minnetlerimizi sunuyoruz.” İfadeleri kullanıldı.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.