İYİ Partililer Mahallelileri Dinliyor...

İYİ Partililer Mahallelileri Dinliyor...

İYİ Partililer Mahallelileri Dinliyor...

A+A-

Denizli İYİ Parti Pamukkale İlçesi yöneticileri vatandaşları dinlediler. İYİ Parti il binasında bir araya gelen 32 vatandaş İl Başkanı Yasin Öztürk ile Pamukkale ilçe başkanı Adem Süpçin’i soru yağmuruna tuttular. İstiklal Mahallesi sakinleri olarak kendilerini tanıtan vatandaşlar merak ettikleri soruları sorup cevap aradılar…Toplantıya kadınların yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti.

İYİ PARTİ BİR İYİLİK HAREKETİDİR...

İl Başkanı Öztürk,Pamukkale ilçe Başkanı Süpçin ve ilçe yönetim kurulu üyeleri vatandaşları dinledikten sonra bütün sorulara cevap verdiler.Pamukkale ilçe başkanı Süpçin,misafir olan İstiklal Mahallesi sakinlerine : İYİ Parti Türkiye’nin İYİLİK Hareketidir. Her vatandaşımıza kapımız sonuna kadar açıktır. İlçemizi,Mahallemizi, sokağımızı hatta apartmanımızı sevgi ile kucaklamak zorundayız ve bunu başaracağız,başarmak zorundayız.Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi bir Türkiye sofrası kuracağız herkesin kardeşçe yaşadığı birlikte üzülüp birlikte sevindiği bir ortamı oluşturmak zorundayız.

TÜRK MİLLETİNİM KIRMIZI ÇİZGİLERİ...

İl Başkanı Yasin ÖZTÜRK;Ülkemizin içinde bulunduğu bu gergin ortamın bir an önce son bulması lazım.Türk Milleti bunu hak etmiyor.Biz İYİ Parti olarak bu ortamı normalleştirmek için bütün vatandaşlarımızın da desteğini alarak yapacağız.Partimize gelen hiçbir vatandaşımızı geçmişteki fikri yapısını asla sorgulamıyoruz.Ama Türk Milletinin kırmızı çizgilerini benimseyen,Türk Milletinden yana olan her vatandaşımız başımızın tacıdır.İyilik hareketinde herkesin katkısı olsun istiyoruz.

Gelin bir çayımızı için bize soru sorun,bizi tanıyın mutlaka kendinizden bir şeyler bulacak ve bizlere omuZ vereceksiniz buna eminiz. İYİLİK HAREKETİ sizlerle daha güçlü olacak dedi…

AÇILIŞA DAVET ETTİ...

Süpçin, ayrıca 10 Şubat’ta Denizli’ye gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in il binası açılışını yapacağını söyleyerek  bütün vatandaşları açılışa davet etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.