Onlar Bize Emanet

Onlar Bize Emanet

Denizli Emniyet Müdürlüğü Konya’dan gelen Şehit ve Gazi Çocuklarını Denizli’de ağırladı.

A+A-

Denizli’nin tarihi yerlerini gezen, bilgiler alan çocuklar, Pamukkale'deki  travertenler üzerinde yürümenin keyfini çıkarıp bol bol fotoğraf çektirip unutamayacakları bir gün geçirdi.

Gezinin ardından Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt DEMİR ve Konya ilinden gelen Şehit ve Gazi Çocukları akşam yemeği için polis evinde buluştular. Aile ortamı edasında geçen yemekte Müdür DEMİR çocuklarla sohbet edip hayallerini dinledi, onların sorularına cevap verdi. Emniyet Müdürü DEMİR sözlerine, Konya’nın Şehidine her daim sahip çıktığını vurgulayarak bugün burada bizleri buluşturanlar “aguşunu açıp Hz. Peygamber’in bekledikleri”dir. Her zaman söylediğimiz gibi, bu Ülkeye evlatlarını feda edenlerin ve evlatlarını bize emanet edenlerin her daim yanında, her zaman hizmetinde olacağız. Onların bizlere emanetleri olan sizler, devletimizin ve milletimizin gözünde ve kalbinde en kıymetli ve müstesna yerlere sahipsiniz. Devletimiz sizlerin her türlü ihtiyaç ve sıkıntınızın giderilmesi noktasında en yüksek hassasiyetle seferber olunması için sarsılmaz bir iradeye sahip bulunmaktadır. Baş tacı olan sizlere tek gün değil her gün önem verildiği, kapımızın sizlere her zaman sonuna kadar açık olduğunu bilmenizi isterim. Sizler için ne yapılması gerekiyorsa her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız. Bu etkinlikte bunun bir nişanesidir, dedi.

‘Memnun Olduk’

Yemekte konuşan şehit ve gazi çocukları, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını, hiç bir zaman yalnızlık hissetmediklerini belirterek, Emniyet Müdürü Mevlüt DEMİR’e ve personellerine teşekkürlerini ilettiler.

Birlikte yenilen yemeğin ardından konuklara günün anlam ve önemini hatırlatacak  hediye takdimi ve fotoğraf çekimiyle program son buldu.

Şehit ve Gazi çocuklarının Denizli programı bir gün sürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.