Sosyal Medyada Bahtiyar Rüzgarı Esti

Sosyal Medyada Bahtiyar Rüzgarı Esti

Millet İttifakı’nın İYİ Parti’li Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, dün akşam sosyal medyada TT oldu.

A+A-

HEDEF GÜÇLÜ DENİZLİ EKONOMİSİ”

“Türkiye’ye mal olmuş birçok firmamız konkordato ilan etmekte, lokomotif kuruluşlarımızdan bazıları 100-150 civarında işçi kardeşimizi işlerinden çıkarmak zorunda kaldılar” diyen Ümit Bahtiyar “Üretimi yeniden ayağa kaldıracak, alın terini kazanca dönüşecek, üreten Denizli’yi oluşturabilmek için projelerimizi hazırladık” diyerek standart belediyecilik anlayışının dışına çıkacaklarını belirtti.  Ümit Bahtiyar, “Denizli bir sanayi şehri, Denizli aynı zamanda bir tarım ve turizm şehri, üreten kazanan mutlu insanların yaşadığı bir Denizli hayalimiz var. Bunu gerçekleştirmek için projelerimiz hazır, ekibimiz hazır. Her alanda üretim anlayışıyla, Üreten Denizli Modeli’nin ekonomide yaratacağı rahatlama gerçekten Denizlililer tarafından hissedilecek” diyerek Denizli’nin ekonomi merkezi haline getirilmesini hedeflediği ortaya koydu.

TWİTTER’DA TT OLDU

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, dün akşam ‘DenizliÜmitlBahtiyarOlacak’ tagı ile trend topik oldu. Üreten Denizli Modeli’ni Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla duyuran Bahtiyar’a Türkiye’nin dört bir yanından destek geldi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın da twitter hesabından yaptığı paylaşımıyla TT gündeminde paylaşımın 1 saat sonrasında 2. sıraya çıktı.

ÜRETEN DENİZLİ MODELİ

Akşam twitter hesabından yaptığı paylaşımın ardından “Üreten Denizli Modeli’ ile ilgili şimdilik sadece birkaç başlık vereyim zaten yakın zamanda projelerimizin tamamını açıklayacağız” diyen Bahtiyar, “Sanayi, tarım ve turizm şehir olacağız bu 3 madde bizim önceliğimiz olacak. Denizli, kültür ve sanatta da parmakla gösterilen şehir olacak. Bu projelerimizin yanı sıra insana yatırım yapan bir yönetim anlayışı ile Ar-Ge merkezleri kurulacak ve Denizli’miz öz kaynaklarıyla yeniden o eski günlerine, bereketli günlerine dönecek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.