Ziraat Bankası kredi kartı borcu yapılandırması ne zaman başlıyor?

Ziraat Bankası kredi kartı borcu yapılandırması ne zaman başlıyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarının ardından kredi kartı borcu yapılandırma işlemleri hakkında detaylar belli oluyor. Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda kredi kartı borcu olanlara yapılandırma müjdesini vermesinin ardından Ziraat Bank

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarının ardından kredi kartı borcu yapılandırma işlemleri hakkında detaylar belli oluyor. Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda kredi kartı borcu olanlara yapılandırma müjdesini vermesinin ardından Ziraat Bankası şartları ve faiz oranları da belli oldu. Kredi kartı borcu yapılandırmasından kimler yararlanabilecek?

 

Kredi kartı borcu yapılandırma ile ilgili detaylar hakkında bilgiler gelmeye başladı. Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Grup Toplantısı'nda verdiği kredi kartı borcu yapılandırması sonrasında Ziraat Bankası dikkatleri üzerine çekti. Ziraat Bankası kredi kartı borcu yapılandırma şartları ve başvuru tarihi merak içerisinde bekleniyor.

style="display:block; text-align:center;"

data-ad-layout="in-article"

data-ad-format="fluid"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="3103798692">

 

Kredi Kartı Yapılandırma Ne Zaman Başlıyor?

 

Ziraat Bankası, meraklı vatandaşları çok fazla bekletmeyerek yapılandırma ile ilgili bazı bilgiler verdi. 24 aya kadar kredi kartı borcu ödenebileceği belirtilirken 1.10 gibi günümüz koşullarına göre oldukça makul bir faiz oranı da belirlenmiş oldu. 60 aya kadar borcumu ödeyebilirim" diyen vatandaşlar da 1.20 gibi uygun faiz oranı ile yapılandırma işlemini gerçekleştirebilecekler.

 

Ziraat Bankası konu ile ilgili yaptığı açıklamada banka ayrımı gözetilmeyeceğini belirtti ve, "31 Aralık 2018 tarihi itibariyle nakit avans kullanılması veya kredi kartı harcaması nedeniyle kart borcu ödeme güçlüğü yaşayan veya gecikmede olan vatandaşlarımızın üzerindeki anapara ve faiz yükü Birleştiren İhtiyaç Kredisi ile azaltılarak uygun vade seçenekleri ile kredi kartı borçları ödenebilir hale getirilecektir. " ifadelerini kullandı.

style="display:block"

data-ad-format="autorelaxed"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="8192473847">

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.