Denizlili Kadınlar Grubundan Şehitler İçin Etkinlik

Denizlili Kadınlar Grubundan Şehitler İçin Etkinlik

Denizlili kadınlar, oluşturdukları aynı isimdeki grupta birlik ve beraberliğin simgesi olan Şehitler için bir etkinlik düzenlediler.

A+A-

Bu günlerde Denizli'de kadınlar, hemen hemen her yerde kadınların öncülük ettiği etkinliklerle kadının gücünü göstererek her platformda yerlerini alıyorlar.

Bu gün Çınar Meydanındaki Yeni Camiinin Bahçesinde, şehitlerimiz, Barış pınarı harekatı ve Mehmetciklerimiz için lokma hayırı düzenleyen Denizlili Kadınlar grubu üyeleri, dualarla hayır etkinliğini gerçekleştirdiler.

Denizlili Kadınlar Grubunun yöneticisi Duygu Göksu Karaçay,

Denizlili kadınlar grubu olarak ilk defa lokma döktürdük.

''Aziz şehitlerimiz ve barış pınarı harekatında görev yapan askerlerimiz için, çınarda yeni camiinde lokma hayrımızı gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğimizin oluşmasında katkısı olan grup üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada gücümüz el verdiğince, kadınlarımızla birlikte  birlik ve beraberliğin verdiği hazla çeşitli etkinlikler düzenlemeye çalışacağız.

Bu hayırda bize en büyük kolaylığı sağlayan bereket lokma sahibi Nilgün Yıldırım hanım ve eşine Hayrımıza iştirak eden Denizli halkına çok çok teşekkür ederiz.'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.