Honaz’da Kiraz güven tazeledi

Honaz’da Kiraz güven tazeledi

Honaz Otomobilciler, Kamyoncular ve Şoförler Odası’nın yapılan seçimli olağanütü genel kuruluna tek aday olarak katılan Enver Kiraz yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

A+A-

Honaz Otomobilciler, Kamyoncular ve Şoförler Odası’nın Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu Honaz Belediyesi Düğün Salonu’nda yapıldı. Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, oda başkanları, delegeler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan genel kurulda divan başkanlığını Mehmet Ali Erbeği yaptı.

Seçimli olağanüstü genel kurula tek aday olarak giren Enver Kiraz uzun yıllardır Honaz için çalıştıklarını belirterek, ‘’Olağanüstü Genel kurul kararı almak için siz değerli meslektaşlarımla istişarelerde bulundum. Sizlerden gelen yoğun ilgi karşısında oda başkanlığı görevimle ilgili yeniden aday olmaya karar verdim.

Şahsıma göstermiş olduğunuz büyük ilgi ve güvenden dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren yine sizlerin hizmetinde olacağımı bilmenizi istiyorum. Sizlerin ayağına taş değmemesi için 7 gün-24 saat sizlerle birlikte hareket etmeye devam edeceğim’’ dedi.

Konuşmaların ardından genel kurulan katılanların tamamının oyunu alan Enver Kiraz yeniden başkanlığa seçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.